Ska du på fest men vet inte riktigt hur du ska klä dig? Känns din garderob föråldrad eller har du svårt att hitta inspiration? Satsa då på accessoarer för att fixa en festlook som både är klassisk och personlig. En enkel, svart klänning kan göras elegant med ett stilrent halsband eller flashig och glamorös med ett stort blingbling runt halsen eller handlederna.

Vackra och eleganta halsband hittar du här och du kan välja mellan enkla, minimalistiska och större, glittriga varianter. Ditt val beror på din egen stil och personliga preferenser men också vilket sammanhang smycket ska bäras i. Är det en stor After Work företagsfest eller är det en intim tillställning efter modevisningen? En kul tjejmiddag eller en första date?

garderobEn garderob som håller

Ett smart och ekonomiskt tips är att skaffa en garderob som inte bara är tillfällig. Visst är det kul att följa modetrender men försök alltid ha en grundgarderob med klassiska, tidlösa kläder som du kan ha i många år. Det är inte bara bra för plånboken och en viktig del av det hållbara tänkandet utan ger också utrymme för en individuell stil genom accessoarer.

Klä dig klassiskt

Tittar du på listor över världens bäst klädda celebriteter genom åren så märker du snabbt att de lyckas förena klassiskt med modernt. Medan Lady Gaga hyllas för sina kreativa outfits så räknas hon knappast till de mest eleganta kändisarna. Istället brukar idealen vara de som lyckas vara chica utan stora kreationer. På engelska kallas det här för ”effortless chic”, vilket kan översättas ”enkelt chic” och innebär att du har på dig stilrena kläder som sitter bra och sedan förenar dem med snygga tillbehör.

Passformen viktig

Tänk också på att välja kläder som sitter bra. Det spelar ingen roll hur dyra dina jeans är om de inte sitter bra och en BH som är en storlek för liten kan ge oklädsamma valkar på ryggen. Det spelar ingen roll vilken kroppsform eller storlek du har utan satsa på att välja kläder som passar. Ett par välsittande byxor, en snygg kavaj och ett vackert smycke eller en sjal gör dig redo för alla tillfällen!