När du ska på fest vill du visa upp dig från din bästa sida. Det kan du göra genom att välja rätt sorts smycken till dina kläder. Strössla dig själv med olika silver- och guldsmycken, armband och många ringar.

När du ska på fest spelar kläder och smycken en stor roll för hur fin och snygg du känner dig. Om du vill skapa en riktigt trendig festlook ska du lägga ner lite tid på att välja ut bra smycken som passar dina kläder. Det är ofta de små detaljerna som gör hela skillnaden för en outfit. För att se trendig och välklädd ut gäller det att ha en viss fingertoppskänsla när du ska välja dina smycken. För att se stilfull och klassisk ut ska du välja guldhalsband och andra guldsmycken. Genom att bära smycken i guld skapar du automatiskt en lyxig känsla. Det finns ett stort urval av både stora och små guldsmycken. Ett tips är att tänka på att välja rätt storlek. Smyckena ska synas utan att bli för maffiga. Du kan addera olika guldsmycken om du bär en monokrom outfit för en klassisk, elegant och stilren look.

Bär flera ringar samtidigt

Den här säsongen är det trendigt att blanda silver och guld. Du kan alltså med fördel kombinera dessa två metaller när du ska klä upp dig för fest. Ringar är något annat som både är trendigt och perfekt för festen. Du kan bära alla dina favoriter och du kan mixa olika stilar på ringarna för en snygg look. Det är också helt i enlighet med säsongens trender. Genom att bära flera olika ringar skapar du en modern och tilltalande look. Våga maxa och ösa på med mycket smycken. Handleden kan du med fördel pryda med många armband. Bär gärna armband i olika strukturer och material för rätt look.

Pärlor i olika varianter

Pärlor gör storstilad comeback i år och till festen kan du kombinera eleganta pärlor med andra trendiga material för att se trendig och fräsch ut. Halsband layering är en annan trend det här året. Välj ut ett gäng halsband i lika längder och material för en bra kombination. Olika stilar på halsbanden skapar snygga kontraster.