Är du en feströkare som tycker om att bolma i sällskap? Feströkning är vanligare än du tror och en trevlig företeelse som skapar gemenskap. Dock kan det bli dyrt om du röker upp ett helt cigarettpaket under en fest. Prova istället e-ciggen och spar både på pengarna och hälsan.

En e-cigarett har många fördelar. Dels kan den användas om och om igen så att du slipper dyra och onödiga omkostnader som tär på din ekonomi, och dels är den en större fördel rent hälsomässigt eftersom du kan trappa ned på nikotinsuget med den. Ett smartare sätt att feströka, helt enkelt.

e-cigg och vapeingE-ciggen är kostnadseffekiv

E-cigaretten köps en gång och sedan är det du som fyller på vätska istället för att byta ut hela ciggen. Med det sagt, är det betydligt billigare att röka och du slipper rusa till affären en sen kväll för att köpa nya cigarettpaket. Det enda du behöver göra är att köpa på dig en flaska med e-juice och fylla på när e-ciggens behållare är tom. Om du endast feströker bör detta inte bli till någon större kontinuitet då du inte använder e-ciggen varje dag i vardagslag. E-ciggen är också ett bra sätt att trappa ned på rökningen eller minska på nikotinet.

”E-cigaretter är ett nästan dubbelt så effektivt verktyg för att hjälpa folk att sluta röka jämfört med nikotinplåster och nikotintuggummin.”

Detta enligt Journal Medicins nya studie.

Köp en e-juice utan nikotin eller en mycket låg dos och unna dig mer rökning med färre hälsovådliga konsekvenser. E-juicen kommer i många goda smaker som även luktar gott så att du slipper irriterande röklukt som sätter sig i varenda klädtrasa du bär. E-ciggen tar lite plats, ser snygg ut, är trendig och kan till och med passa till din fest-outfit! Tänk dock på att den inte är tillåten överallt så läs på om du åker utomlands.