House-dj mixarMånga talar om att housemusiken kommer att få lika stor framgång som popen har haft. Popen som har hängt med ett 20-tal år har utvecklats ständigt och hittar nya toner. Musiken som så många har älskat i många år har alltså hållit i sig och de som lyssnar på pop är mer öppna för nya låtar än låt säga den gamla hårdrocksskolan.

Rock produceras ständigt men är man inbiten hårdrockare från 80-talet så är det ofta samma artister som gäller. Vi kan nog se samma trend när vi kommer till housemusiken. Musiken som den senaste tiden helt enkelt exploderat i musikbranschen. Artister från Sverige har visat sig vara extremt populära i branschen och det är just nederländska och svenska artister som toppar alla listor i världen. Musiken som är värd att ha ett riktigt högtalarpaket med kvalitet. Dessa dj:s ser vi en hel del av just nu:

  • Swedish House Mafia är den mest framgångsrika housetrion som världen har sett. Den svenska gruppen som består av Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello har haft hits sedan de gav ut sin första låt ”One” i 2010.
  • Avicii, den unga svenska artisten har på kort tid haft stora hits över hela världen.
  • Afrojack är en nederländsk dj som haft en lysande karriär inom housemusik som karaktäriseras som Dutch House. Han är även känd för att ha dejtat och dumpat Paris Hilton.
  • Sidney Samson är ännu en till nederländsk dj, han har sedan sin spelning i Sverige haft stor framgång i ett annars svårflörtat land.
  • Dj Tiësto är en nederländsk dj som spelar Electro House och är en av världens mest kända dj:s.
  • Up and coming är även svenska dj:s som Albin Myers, John Dahlbäck och dj:duon Nause.