Inte ska du på äldre dagar hindras från att göra det som kanske fick dig att träffa din partner en gång i tiden? Att dansa är ett tillfälle både för att lära känna nya vänner och för att få igång cirkulationen i kroppen och hålla sig pigg och glad i kroppen och huvudet. Med rätt kosttillskott ser du till att ge din kropp rätt byggstenar som i längden hjälper dig att behålla glöden på dansgolvet!

Du är långt ifrån den enda som drömmer dig tillbaka på dansgolvet och de färgglada lamporna som sveper över trägolvet. Tvärtom! Många pensionärer idag drömmer om att få dansa igen, men många upplever att deras stela leder och allmänna trötthet hindrar dem från att verkligen komma ut. Med Vitaepro tillför du näringsämnen som kroppen behöver för att orka med, och det är många som märker att de blir piggare och gladare när de tar kosttillskott.

Att dansa bort onda leder

En vanlig missuppfattning är att man ska ligga still och vila när lederna gör ont. Mycket forskning visar emellertid att det är precis tvärtom (beroende på åkomma, förstås). Stela leder kan bli till en spiraleffekt som gör att du bara blir ännu mer stel om du sitter still för mycket. Du mjukar upp musklerna och lederna genom att röra dig och låta blodcirkulationen komma igång, och vet du vad? Ett gott skratt förlänger livet! Så det fins

Det finns massa fina exempel på pensionärer som tar sig ut på dansgolvet och testar både traditionell dans och mer moderna typer av danser. Exempel:

  • I Sydsvenskan läser vi om en dansgrupp som tagit Sverige med storm.
  • I mitti.se kan vi läsa om en grupp pensionärer som steppar och gör uppträdanden på äldreboenden.
  • I Smålänningen kan vi läsa om det gamla paret som fann varandra på dansgolvet.

Med så mycket uppmuntrande och romantiska historier blir nog många pensionärer sugna på att knyta om dansskorna ordentligt och ge sig upp för en härlig upplevelse tillsammans med nya och gamla vänner! Se till att få i dig alla näringsämnen din kropp behöver: D-vitamin, omega-3 och vänskap!