Den 29:e september släppte de restriktioner som satts upp på grund av coronapandemin. Det innebar att folk med jubel gav sig ut i nattlivet för att umgås, dansa och äta och dricka gott. Med sig hade förmodligen de flesta sin mobiltelefon. Vad få kanske tänkte på är att dock de bör skydda sina telefoner när de rör sig ute bland mycket människor. Här berättar vi varför och hur.

Kanske har du precis investerat i Apples nya modell iPhone 13 och är lycklig över det. För att du ska fortsätta vara det är det emellertid viktigt att du skyddar din telefon, speciellt ute på nattklubbar.

Därför ska du skydda telefonen i utelivet

När många människor trängs är det lätt att någon stöter till dig och du tappar din telefon. En tappad telefon kan både leda till att skärmen spricker eller att den slutar fungera. Kompletterar du din mobiltelefon med ett bra skal är dock risken för att det händer betydligt mindre. Här finns många iPhone 13 skal att välja bland, alla utformade för att skydda din telefon.

Olika skal för olika behov

Vilket skal du ska välja beror lite på vilka behov du har. Vill du hindra din skärm från att krossas är ett skal med skärmskydd bra. Vill du ha ett praktiskt skal som du även kan använda som plånbok är ett fodral med plats för kontokort ett bra val. Förvarar du din telefon och dina kort i ett sådant är det dock viktigt att investera i ett skal med skimmingskydd så att du inte blir av med dina pengar under utekvällen nu när restriktionerna upphör. Det är annars mycket lätt för tjuven att läsa av dina kontouppgifter och sedan använda sig av dem. Kom dock ihåg att det är din bank som är ytterst ansvarig om du skimmas. Det allra bästa är dock att undvika att bli det genom att skydda dina kort med ett bra skal.
Ett mobilskal kan även vara roligt och visa en del av din personlighet. Välj gärna ett i ett mönster eller en färg som du gillar. Har du valt telefon på grund av dess coola utseende? Välj då ett genomskinligt skal så att telefonen syns igenom.